Λογαριασμοί, ενοίκια και φόροι. Εκεί κατευθύνεται σχεδόν το 70% του εισοδήματος των καταναλωτών, με τις δαπάνες για πληρωμές λογαριασμών να αποτελούν με διαφορά τη μεγαλύτερη δαπάνη ως ποσοστό του εισοδήματός τους.

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός το απόγευμα του Σαββάτου (10-12-2022) από τα βορειοδυτικά και βαθμιαία έως και το βράδυ της Κυριακής (11-12-2022) στην υπόλοιπη χώρα,

Υπογράφηκε από την Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Προγραμμάτων ΕΤΠΑ & ΤΑ  στις 07-12-2022, η Ένταξη της Πράξης "Οδικό Τμήμα Μπράλος - 'Αμφισσα του άξονα Λαμία - Ιτέα - Αντίρριο (Μπράλος - Αρχή Παράκαμψης Γραβιάς και Ι/Κ Μεταλλείων Βωξίτη - 'Αμφισσα)" 

Σε περισσότερα από τα μισά καθήκοντα των εργαζομένων μπορεί να εφαρμοστεί τηλεργασία, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του ΣΕΒ σε δείγμα 251 επιχειρήσεων.

Περισσότεροι από 50.000 δημόσιοι υπάλληλοι θα λάβουν τους προσεχείς μήνες μπόνους παραγωγικότητας συνολικού ύψους 50 εκατ. ευρώ,

Σε ένα ενιαίο μητρώο θα καταγραφεί η ακίνητη περιουσία των φορέων του Δημοσίου, με στόχο την αξιοποίησή της αλλά και την προστασία της.

Κατέθεσαν και εναλλακτική πρόταση για δυναμική διαμόρφωση ανώτατης τιμής

Ο τέταρτος θερμότερος από το 2010

Άρχισε από την Παρασκευή η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στον μεγάλο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, που αναμένεται να διεξαχθεί τον Μάρτιο του 2023 για 5.124 μόνιμες θέσεις σε δημόσιους φορείς.

Συνολικά 20 Τελωνειακές Υπηρεσίες εντάχθηκαν, για πρώτη φορά, στις εφαρμογές "Τα Αιτήματά μου" και "Τα Ραντεβού μου", μέσω της ψηφιακής πύλης myAADE (myaade.gov.gr) από  1η Δεκεμβρίου, όπως ανακοίνωσε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.

Σταθερά πτωτική πορεία, ακολουθεί το ποσοστό του αριθμού των διαμενόντων μεταναστών ανά την Επικράτεια, αγγίζοντας το 5% συγκριτικά με τον προηγούμενο μήνα και το 54% σε σχέση με τον Οκτώβριο του 2021.

Για ένα έτος σημαντικών προκλήσεων και αβεβαιότητας για την ελληνική οικονομία το 2023 προειδοποιεί το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ στην Ενδιάμεση Έκθεση του για την ελληνική οικονομία και την απασχόληση που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ, καθώς προ των πυλών βρίσκεται η κακοκαιρία «Άριελ».
 
Τα δημοσιεύματα που αναπαράγονται σε ιστοσελίδες για κατάργηση των Ομάδων Προστασίας των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, τονίζει σε ανακοίνωσή του το αρχηγείο της ΕΛΑΣ.
Νέα μεθοδολογία για τον υπολογισμό των χρεώσεων για το δίκτυο διανομής ρεύματος (ΔΕΔΔΗΕ) τίθεται σε εφαρμογή από 1ης Ιανουαρίου με απόφαση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας
Ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την ένταξη των τελευταίων 2.500 οικισμών στο σύστημα αντικειμενικών αξιών.
 

Η πλειοψηφία δικαιώθηκε για την τακτική της στο μείζον ζήτημα της αντισυνταγματικότητας της συνέχισης των αναστολών εργασίας των υγειονομικών,

Η κρίση "σβήνει" τα φώτα στα νοικοκυριά

Την ανάγκη επαναπροσδιορισμού των σχέσεων μεταξύ των τραπεζών και των πελατών τους, σε επίπεδο στρατηγικού σχεδιασμού, λειτουργικότητας, συστημάτων, οργανωτικής δομής και εταιρικής κουλτούρας, υπογράμμισε ο διευθύνων σύμβουλος του ΤΧΣ Ηλίας Ξηρουχάκης μιλώντας στο 20ό Bank Management Conference,

Κλιμάκιο της Οικονομικής Αστυνομίας, προκειμένου να ερευνήσει σε βάθος τα οικονομικά στοιχεία της δομής, τοποθετείται στην «Κιβωτό του Κόσμου», με εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου.