Τέσσερις νέες δράσεις με στόχο την περαιτέρω στήριξη των ατόμων με αναπηρία, έρχονται τους επόμενους μήνες, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας, με αφορμή την αυριανή Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.

Το ''καθεστώς'' της δυνατότητας λήψης μειωμένης σύνταξης στους δημοσίους υπαλλήλους ξεκαθαρίζει εγκύκλιος την οποία εξέδωσε ο e-ΕΦΚΑ.

Εισαγγελική παραγγελία για τέσσερα κακουργήματα

Καταψηφίστηκε στο ΔΣ του ΕΦΚΑ, η πρόταση της Διοίκησης να ξεκινήσει η διαδικασία προκήρυξης των πρώτων θέσεων Διευθυντών και Γενικών Διευθυντών στον Φορέα, που θα μπορούν να στελεχωθούν και από στελέχη του ιδιωτικού τομέα.

Τι είναι η Ψηφιακή Κάρτα Αναπηρίας; Πώς μπορώ να την αποκτήσω; Πώς και πού την χρησιμοποιώ;

Χτύπημα ξύλου για καλό και για κακό, αποφυγή μαύρης γάτας και ξεμάτιασμα ως γιατρικό για τον πονοκέφαλο.

Διευκρινίσεις-χρηστικές πληροφορίες δίνει το ΑΣΕΠ ενόψει της έναρξης υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, αύριο Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, για τη συμμετοχή στην Πρόσκληση / Προκήρυξη 2Γ/2022 του ΑΣΕΠ,

Διάταξη με την οποία απαγορεύουν στον πατέρα Αντώνιο και άλλα τρία πρόσωπα να εισέρχονται σε δομές της «Κιβωτού του Κόσμου» εξέδωσαν οι δύο εισαγγελείς Ανηλίκων, οι οποίοι ερευνούν την υπόθεση των καταγγελιών παιδιών που φιλοξενούνται στη δομή.

Με τα προϊόντα για διαβητικούς να κάνουν από σήμερα ήδη την εμφάνισή τους στο «καλάθι του νοικοκυριού», από τις 14 Δεκεμβρίου θα κάνει πρεμιέρα το «χριστουγεννιάτικο καλάθι» που θα περιλαμβάνει προϊόντα για το χριστουργεννιάτικο και το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι.

Αύξηση κατά 5% από πέρσι παρουσίασε ο τζίρος των σούπερ μάρκετ στο δεκάμηνο (Ιανουαρίου-Οκτωβρίου) του 2022, σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας ερευνών IRI.

Ο έλεγχος των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης της μέχρι πρότινος προέδρου του ΔΣ της ΜΚΟ Κιβωτός του Κόσμου,συζύγου του πατέρα Αντωνίου, τίθεται στις προτεραιότητες της Αρχής για το Ξέπλυμα Χρήματος.

Σημαντικές αλλαγές στις καταναλωτικές συνήθειες των Ελλήνων το τελευταίο διάστημα καταγράφει έρευνα του Ινστιτούτου Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών (ΙΕΛΚΑ), οι οποίες αποδίδονται σε μεγάλο βαθμό στις ανατιμήσεις προϊόντων και υπηρεσιών. 
 
Ανακοινώθηκε από το υπουργείο Παιδείας η προθεσμία υποβολής Αίτηση-Δήλωση υποψηφιότητας συμμετοχής στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις, για όσους και όσες επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτές.
Στις θέσεις τους στο ΕΣΥ από 1/1/2023 
Νωρίτερα από ποτέ θα ξεκινήσει φέτος η προπληρωμή της τακτικής επιδότησης ανεργίας, της επιδότησης μακροχρόνιας ανεργίας και του βοηθήματος ανεργίας αυτοαπασχολουμένων,

Μετά από οκτώ μήνες ακροαματικής διαδικασίας, για πρώτη φορά ακούστηκε η φωνή του Πέτρου Φιλιππίδη μέσα στη δικαστική αίθουσα.

Στο τέλος της επόμενης εβδομάδας οι ανακοινώσεις για το «εορταστικό καλάθι

Επεκτείνεται η δυνατότητα ηλεκτρονικής αίτησης επιδόματος ασθενείας σε ασφαλισμένους ειδικών κατηγοριών του τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ (επιδοτούμενος άνεργος του ΔΥΠΑ (τέως ΟΑΕΔ), στρατεύσιμος, οικοδομοτεχνίτης, αυτοτελώς απασχολούμενος), καθώς και για τους ασφαλισμένους του τ. ΤΑΥΤΕΚΩ.

Στην συγκατοίκηση στρέφονται οι Έλληνες για να καταπολεμήσουν την ακρίβεια, σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνα της πλατφόρμας εύρεσης συγκατοίκου MyRoomie.gr, με το 60% των Ελλήνων να σκέφτονται να συγκατοικήσουν ώστε να τα «βγάλουν πέρα» λόγω της ακρίβειας και της ενεργειακής κρίσης.
«Είδα φλερτ, δεν είδα πράξη, αλλά ποιος θα δει ένα βιασμό;»