Υπογράφηκε  η σύμβαση παραχώρησης των χώρων του ΟΣΕ  προκειμένου να ξεκινήσει το έργο της παράκαμψης Καρδίτσας, στο τμήμα από έξοδο προς Αγιοπηγή μέχρι  την έξοδο προς Μητρόπολη, με το οποίο η Καρδίτσα  είναι η πρώτη Θεσσαλική πόλη που  αποκτά  ολοκληρωμένο  περιφερειακό δακτύλιο.

Το δικό του μήνυμα για τις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας απεύθυνε ο υποψήφιος για το αξίωμα του Προέδρου της ΔΗΜ.ΤΟ Σοφάδων Βαγγέλης Δημουλάς.

Το δήμαρχο Μετεώρων κ. Θόδωρο Αλέκο επισκέφθηκε ο δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα κ. Παναγιώτης Νάνος, προκειμένου να διερευνήσουν τις δυνατότητες συνεργασίας για την ανάπτυξη του Τουρισμού και την δημιουργία ενός ισχυρού τουριστικού δίπολου στη Δυτική Θεσσαλία.

 O βουλευτής Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ απευθύνεται στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΡΓΙΘΕΑΣ

Εφ’ όλης της ύλης συζήτηση για τα θέματα, που αφορούν τις αποζημιώσεις των αγροτών, είχε η Βουλευτής μας, κ. Σκόνδρα,σε συνάντηση της με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ, κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο.

Καταγγέλθηκαν μεγάλα προβλήματα από ελλείψεις προσωπικού

Υπάρχει πρόθεση να προχωρήσει στην άμεση κάλυψη των εκπαιδευτικών κενών όλων των ειδικοτήτων καθώς και της παράλληλης στήριξης πανελλαδικά αλλά και στην Π.Ε. Καρδίτσας;

Από το σύλλογο Ξενόγλωσσων Φροντιστών σε συνεργασία με τον Δήμο Καρδίτσας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΣΠΥΡΟΥ ΤΑΛΙΑΔΟΥΡΟΥ

Θα στηθούν κάλπες και στην Καρδίτσα τελικά, παρότι ο αριθμός των υποψηφίων ήταν όσος χρειαζόταν για την εκλογή

Δεν υπάρχει πολίτης σε αυτή τη χώρα, που να μην έχει ταλαιπωρηθεί, να μην έχει αγανακτήσει, να μην έχει χάσει χρόνο, σε ουρές, σε πήγαινε - έλα από όροφο σε όροφο και από κτήριο σε κτήριο, προκειμένου να διεκπεραιώσει κάποια υπόθεση του ή να προμηθευτεί ένα πιστοποιητικό.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Νέα τάφρο κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας στο ύψος του Αρτεσιανού στην ε.ο. Καρδίτσας – Τρικάλων ενώ παράλληλα καθαρίζει υφιστάμενες τάφρους σε μήκος 600 μ. στην ίδια οδό.

Στην ερώτηση ο βουλευτής Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. αναφέρει ότι, πέρασε πάνω από ένας χρόνος από την καταστροφική επέλαση του ΙΑΝΟΥ στην Καρδίτσα,

Ένας κορυφαίος, ιστορικός θεσμός

Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ!

«ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ»

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΣΠΥΡΟΥ ΤΑΛΙΑΔΟΥΡΟΥ

Τα λάστιχα 36 σταθμευμένων αυτοκινήτων έσκισε ένας 60χρονος στον Βόλο κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Εκτελούνται εργασίες ύψους 40.000 Ευρώ από χρηματοδότηση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού μετά από σχετικό αίτημα του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργου Κωτσού