Η εκκίνηση δόθηκε από το χωριό Μητρόπολη σε  μια απαιτητική διαδρομή με δυνατό αρχικό ανήφορο στα πρώτα χιλιόμετρα και πέρασμα από το Μοσχάτο  που οδηγούσε σε μια στενή αλλά και γρήγορη κατηφόρα στους πρόποδες της Μονής Κορώνης
και κατέληγε σε μια κοντή και συνάμα δυναμική ανηφορική διαδρομή για τον τερματισμό στο χωριό Μεσενικόλα Καρδίτσας, όπου στην κεντρική πλατεία έγιναν και οι απονομές των νικητών.
    Στην κατηγορία των Αντρών την αυλαία των διακρίσεων άνοιξε ο Πέτρου Ευάγγελος καταλαμβάνοντας την 3η θέση του βάθρου, ο Παγανός Ευάγγελος την 6η θέση, ο Χασιώτης Βασίλειος  την 9η θέση, ο Κασούλης Αθανάσιος την 12η και ο Τσιρογιάννης Χαρίλαος την 13η θέση.
   Με μια πολύ καλή εμφάνιση οι παίδες του Συλλόγου ολοκλήρωσαν τον αγώνα με τον Ψήμμα Γεώργιο στην 7η, τον Μαυραντζά Μάριο στην 8η θέση και Ντανοβασίλη Χρήστο στην 10η θέση.
   Στην κατηγορία Sportive 40+ δυναμικό παρόν έδωσε όπως πάντα ο Κάλφας Κωνσταντίνος ανεβαίνοντας στο 3ο σκαλί του βάθρου. Στην κατηγορία Sportive 18-40 ο πρωτοεμφανιζόμενος και πολλά υποσχόμενος Παπαδόπουλος Νίκος κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο.
 Συγχαρητήρια στους αθλητές μας για τις δυνατές αθλητικές συγκινήσεις που μας χαρίζουν και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς που στηρίζουν την προσπάθεια των παιδιών τους.
 
εικόνα Viber 2021 10 04 09 09 55 183
 
   Μέσα από την ποδηλατική μας ακαδημία τα παιδιά θα έρθουν πιο κοντά στην "ουσία" του ποδηλάτου, θα γνωρίσουν την αξία του αθλητισμού και θα ανακαλύψουν αληθινά αυτό το μοναδικό μέσο.