Τα μέλη της Εθνικής Ομάδας Στίβου που μετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες  βράβευσε ο ΣΕΓΑΣ στην εκδήλωση που έγινε στο Παναθηναϊκό Στάδιο με την ευκαιρία του 38ο Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας.

Προετοιμασία για το ματς της Κυριακής

Επιστροφή του κόσμου, πρεμιέρα Γιάννη Μπουρούση

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904 BC

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για τον Γ.Σ. Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. Πασιαλής» για να κάμψει την αντίσταση του Πελαργού Λάρισας και να κατακτήσει το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα της σεζόν.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904 BC
Μαζί Μεγαλώνουμε | 1904 – 2021

«Ο Γ.Σ. Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. Πασιαλής», ανακοινώνει την προσθήκη του Ηρακλή Αμβροσίου στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας.

Στο Σπάρτακο Λάρισας θα συνεχίσει την μπασκετική της διαδρομή η Μαριάννα Πατσιαλή.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Μουζακίου & Περιχώρων "Γ. ΠΑΣΙΑΛΗΣ" τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο, ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών και των προπονήσεων των ακαδημιών του καθώς και των αγωνιστικών τμημάτων από την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021.

 Η κλήρωση των ομίλων του  για την αγωνιστική περίοδο 2021-22 πραγματοποιήθηκε με την κληρωτίδα να έχει κέφια.
Ο Πρόεδρος κ. Σπύρος Ε. Λάππας, Δικηγόρος και  Βουλευτής του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ Ν. Καρδίτσας, τα μέλη του Δ.Σ, τα μέλη του Σωματείου, οι προπονητές και όλοι φίλοι του Σ.Ο.Α.Κ ΦΩΚΙΑΝΟΣ στέλνουν τις θερμότερες ευχές τους για μία όσο ποιο λαμπρή πορεία του αθλητή Στέφανου Διαμαντή στους Παραολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο  στο Αγώνισμα της Αντισφαίρισης με αμαξίδιο.

«Ο Γ.Σ. Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. Πασιαλής» ανακοινώνει την παραμονή του Ραφαήλ Μπίζιου στο ρόστερ της ανδρικής μας ομάδας.

Ο ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας ανακοινώνει την προσθήκη του Αντώνη Καραγεωργίου στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας.

Ο ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας ανακοινώνει την προσθήκη του Αλέξανδρου Σπυριδωνίδη στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας.

Ο ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας ανακοινώνει την προσθήκη του Στέλιου Χάλαρη στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας.

«Ο Γ.Σ. Μουζακίου& Περιχώρων «Γ. Πασιαλής», ανακοινώνει την προσθήκη του Νίκου Σκούρα στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας.

«Την ανανέωση της συνεργασίας με τον Στέφανο Μπελάγια ανακοινώνει ο Γ.Σ. Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. Πασιαλής», κάνοντας το πρώτο βήμα για το σχεδιασμό της νέας χρονιάς και το επόμενο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ.

«Ο Γ.Σ. Μουζακίου& Περιχώρων «Γ. Πασιαλής», ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τον αθλητή Γιώργο Τσιγγενόπουλο.