Δεκτή έγινε η έφεση που είχαν καταθέσει οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Κώστας Καραπαπάς από την τιμωρία τους για απαγόρευση εισόδου μετά τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.Αρχικά, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Δ’ αντιπρόεδρος είχαν τιμωρηθεί με ποινή αποκλεισμού 15 ημερών για την είσοδό τους σε αποδυτήρια και αγωνιστικό χώρο, έπειτα από τις έντονες αντιδράσεις τους προς τον διαιτητή Πινέιρο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Οι δύο άνδρες και η πειραϊκή ΠΑΕ είχαν προσφύγει στην Επιτροπή Εφέσεων, η οποία μείωσε την ποινή τους σε 5 ημέρες. Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε την εξής απόφαση.


Απέρριψε ως απαράδεκτη την έφεση της εκκαλούσης ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατά της υπ΄αρ. 81/2023 απόφασης ΠΜΠΟ SL1.

Δέχτηκε τυπικά και εν μέρει κατ’ ουσίαν την έφεση των εκκαλούντων Ευάγγελου Μαρινάκη και Κωνσταντίνου Καραπαπά.

Μεταρρύθμισε την υπ’ αρ.81//2023 απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ.

Επέβαλε στον εκκαλούντα Ευάγγελο Μαρινάκη για την πειθαρχική παράβαση του άρθρου 12 παρ.1 περ.α του Π.Κ//ΕΠΟ 2022, την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στο χώρο των αποδυτηρίων και στον αγωνιστικό χώρο για πέντε (5) ημέρες.

Επέβαλε στον εκκαλούντα Κωνσταντίνο Καραπαπά για τη πειθαρχική παράβαση του άρθρου 12 παρ.1 περ.α του Π.Κ/ΕΠΟ 2022 την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στο χώρο των αποδυτηρίων και στον αγωνιστικό χώρο για πέντε (5) ημέρες».

onsports.gr