Αιφνίδιους επιτόπιους ελέγχους σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται στους κλάδους χονδρικής και λιανικής προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας διενήργησε η Επιτροπή Ανταγωνισμού.
168 παραβιάσεις του εναερίου χώρου και 42 υπερπτήσεις την περασμένη Τετάρτη 

Ταχεία αποκλιμάκωση του χρέους ως ποσοστό του ΑΕΠ από φέτος αλλά και επιστροφή στα πρωτογενή πλεονάσματα από το 2023 αναμένει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στην έκθεση που δημοσιοποίησε σήμερα, στο πλαίσιο της Εαρινής Συνόδου του Ταμείου.

Διευκρινίσεις για τις αργίες του Πάσχα στον ιδιωτικό τομέα δίνει η ΓΣΕΕ, ενημερώνοντας για το πώς θα αμειφθούν οι εργαζόμενοι που θα απασχοληθούν σε επιχειρήσεις που νόμιμα λειτουργούν τις συγκεκριμένες ημέρες.

Αυξημένες εμφανίζονται οι εισαγωγές οίνου σε ποσότητα και σε αξία από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις Τρίτες Χώρες το 2021 έναντι του 2020, σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, τα οποία έχει επεξεργαστεί ο Κλαδικός Εθνικός Αγροτικός Συνεταιρισμός Αμπελοοινικών Προϊόντων (ΚΕΟΣΟΕ).

Στο έλεος της ακρίβειας βρίσκεται ο εορταστικός τζίρος, καθώς οι αυξήσεις βάζουν φωτιά σε όλα τα πασχαλινά είδη, τροφοδοτώντας ραγδαία πτώση στην κατανάλωση, με την αγορά να ακροβατεί πάνω στο τεντωμένο σκοινί των αυξημένων λειτουργικών δαπανών. 
Διαθέσιμο για τους πολίτες είναι από την Τετάρτη το νέο Ψηφιακό Σύστημα Ραντεβού Πολιτών για την Πρωτοβάθμια Περίθαλψη που σχεδιάστηκε από τα υπουργεία Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Υγείας.
Στις εμβληματικότερες πολιτικές, δράσεις και παρεμβάσεις, που σχεδίασε και υλοποιεί το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων για τα Άτομα με Αναπηρία αναφέρθηκε, η υφυπουργός Δόμνα Μιχαηλίδου στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, στη Βουλή, με θέμα την Έκθεση της Εθνικής Αρχής Προσβασιμότητας.
Συλλογική αγωγή κατά των παρόχων ηλεκτρικής ενέργειας «που επιρρίπτουν σε βάρος των καταναλωτών πρόσθετα κόστη μέσω της ρήτρας αναπροσαρμογής» ετοιμάζει το Ινστιτούτο Καταναλωτών (Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας) και τα ΙΝΚΑ μέλη του.
Ανασταλτικοί παράγοντες ο πόλεμος στην Ουκρανία και το κύμα ακρίβειας
Πότε έφτασε το έθιμο στην Ελλάδα 
Ενα βήμα πιο κοντά στη δρομολόγηση των γρήγορων τρένων μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης βρίσκεται η ΤΡΑΙΝΟΣΕ μετά την πιστοποίηση από τη ΡΑΣ (Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων) των τεσσάρων ETR470.
Σημαντικές ποσότητες αφρικανικής σκόνης αναμένεται να μεταφερθούν προς τη χώρα μας από σήμερα έως και το Σάββατο.
Εκδόθηκε το Προεδρικό Διάταγμα, το οποίο κατέθεσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Παναγιώτης Θεοδωρικάκος, για την ίδρυση Τμήματος Προστασίας Ζώων στην Ελληνική Αστυνομία. Στόχο έχει να συνεισφέρει τα μέγιστα στη μείωση των θλιβερών περιστατικών κακοποίησης και θανάτωσης ζώων που παρατηρούνται στη χώρα.
Συνδέσεις στο internet με ελάχιστη ονομαστική ταχύτητα καθόδου (download) 10 Mbps και με πραγματική ταχύτητα όχι μικρότερη από 4 Mbps θα πρέπει να είναι διαθέσιμες σε κάθε σπίτι και επιχείρηση στην Επικράτεια, με ανώτατη τιμή τα 27 ευρώ τον μήνα. 
Κρίθηκαν παρωχημένες ή παρέχονται μόνο ηλεκτρονικά
Ανακοίνωση για τις υπηρεσίες είναι διαθέσιμες στο κοινό μετά την κυβερνοεπίθεση που δέχθηκαν, Κυριακή βράδυ, τα πληροφοριακά συστήματα των Ελληνικών Ταχυδρομείων εξέδωσε η διοίκηση των ΕΛΤΑ, σημειώνοντας, ωστόσο, πως έχει ήδη ξεκινήσει η αποκατάσταση, προχωρεί με ταχείς ρυθμούς και θα ολοκληρωθεί στον ταχύτερο δυνατό χρόνο.
Πρότεινε ενοχή της Ρένας Δούρου
Πριν από 20 μέρες μία πρόωρη προσφυγή στις κάλπες φάνταζε απίθανη.
Συγκρατημένη εμφανίζεται η Αθήνα για το επερχόμενο ραντεβού του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη.