Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ, καθώς τα προγνωστικά δεδομένα δείχνουν ότι έρχεται χιονιάς από την Κυριακή, ο οποίος θα επηρεάσει τελικά και την Αττική.

Υπερφορτωμένο είναι το κόστος στέγασης στην Ελλάδα, τόσο στις αστικές όσο και στις αγροτικές περιοχές,  σύμφωνα με στοιχεία της ευρωπαϊκής στατιστική υπηρεσίας Eurostat.

Η αύξηση του φορολογικού βάρους δεν συγκρίνεται με καμία άλλη χώρα του ανεπτυγμένου κόσμου τη 10ετία 2009-2019

Νεκρός εντοπίστηκε ο ένας εκ των δύο χειριστών που επέβαιναν στο Φάντομ, το οποίο κατέπεσε το πρωί της Δευτέρας σε θαλάσσια περιοχή νότια του αεροδρομίου της Ανδραβίδας.

Σε ετοιμότητα βρίσκεται ο κρατικός μηχανισμός λόγω της επερχόμενης κακοκαιρίας, όπως ανέφερε στο πλαίσιο έκτακτης ενημέρωσης ο εκπρόσωπος του Πυροσβεστικού Σώματος, Γιάννης Αρτοποιός.

«Πρωταθλήτρια» στα παλιά αυτοκίνητα –και δυστυχώς όχι υπό την έννοια της αντίκας που αποτελεί μουσειακό είδος ή λαμβάνει μέρος σε ειδικές εκθέσεις, αλλά στον ενεργό στόλο οχημάτων, αυτών δηλαδή που κυκλοφορούν καθημερινά στους δρόμους της χώρας– είναι δυστυχώς η Ελλάδα.

Θέση για τα μέτρα που θέλει να εφαρμόσει το Υπουργείο Μεταφορών στις θεωρητικές εξετάσεις των υποψήφιων οδηγών και αφορά στην τοποθέτηση καμερών στις αίθουσες παίρνει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εκπαιδευτών Οδήγησης και Κυκλοφοριακής Αγωγής.

Πού αναμένονται χιονοπτώσεις

Ποιοι παρέστησαν στην κηδεία

Την 1η Φεβρουαρίου σε λειτουργία η πλατφόρμα για την κάρτα αγορών

Για ακόμη ένα εξάμηνο παρατείνεται η ρύθμιση για πλαφόν στο περιθώριο κέρδους σε βασικά τρόφιμα, πρώτες ύλες, καύσιμα, υγρά και στερεά, καθώς η κυβέρνηση επιχειρεί να μετριάσει τις επιπτώσεις από τον πληθωρισμό.
Οι σχολές δεν καλύπτουν τις ανάγκες της χώρας, σημειώνει έρευνα του ΣΕΠΕ
Bασικές συμβουλές για την υγιεινή και την ασφάλεια των τροφίμων και την προστασία των καταναλωτών από πρακτικές παραπλάνησης δίνει ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.), ενόψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς,

Την ευθύνη του ελληνικού Δημοσίου για καταβολή χρηματικής αποζημίωσης λόγω ψυχικής οδύνης σε πέντε συγγενείς θύματος της φωτιάς στην Ανατολική Αττική στις 23 Ιουλίου 2018 αναγνώρισε σε απόφασή του το Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών.

Αίτημα προς το υπουργείο Εσωτερικών για την πρόσληψη 2.900 ΕΠΟΠ εντός του 2023 δρομολογεί ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νικόλαος Παναγιωτόπουλος,

Υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες θα καταγραφούν από την Πέμπτη μέχρι και την Κυριακή

Λογαριασμοί, ενοίκια και φόροι. Εκεί κατευθύνεται σχεδόν το 70% του εισοδήματος των καταναλωτών, με τις δαπάνες για πληρωμές λογαριασμών να αποτελούν με διαφορά τη μεγαλύτερη δαπάνη ως ποσοστό του εισοδήματός τους.

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός το απόγευμα του Σαββάτου (10-12-2022) από τα βορειοδυτικά και βαθμιαία έως και το βράδυ της Κυριακής (11-12-2022) στην υπόλοιπη χώρα,

Υπογράφηκε από την Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Προγραμμάτων ΕΤΠΑ & ΤΑ  στις 07-12-2022, η Ένταξη της Πράξης "Οδικό Τμήμα Μπράλος - 'Αμφισσα του άξονα Λαμία - Ιτέα - Αντίρριο (Μπράλος - Αρχή Παράκαμψης Γραβιάς και Ι/Κ Μεταλλείων Βωξίτη - 'Αμφισσα)" 

Σε περισσότερα από τα μισά καθήκοντα των εργαζομένων μπορεί να εφαρμοστεί τηλεργασία, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του ΣΕΒ σε δείγμα 251 επιχειρήσεων.