Ξεκινάει σήμερα Τετάρτη τη λειτουργία της η ηλεκτρονική πλατφόρμα για τα αυθαίρετα σε δάση και δασικές εκτάσεις.

Ολοκληρώθηκε η εκπαίδευση διαπραγματευτών της Ελληνικής Αστυνομίας από στελέχη του F.B.I., σε θέματα διαπραγματεύσεων και διαχείρισης κρίσεων.

Αλλαγή στο άρθρο του Ποινικού Κώδικα που τροποποιήθηκε τον Μάρτιο του 2022 και προέβλεπε υποχρεωτική φυλάκιση και για σειρά αδικημάτων σε βαθμό πλημμελήματος

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε ελληνικό πρόγραμμα ύψους 800 εκατ. ευρώ για τη στήριξη των μη οικιακών καταναλωτών ηλεκτρικής ενέργειας στο πλαίσιο του πολέμου της Ρωσίας κατά της Ουκρανίας, βάσει του προσωρινού πλαισίου κρίσης για τις κρατικές ενισχύσεις.

Σε χαμηλά επίπεδα η κομματική εμπιστοσύνη

Σημαντικές δυσλειτουργίες στο σύστημα παράδοσης των προϊόντων από τις εταιρείες ταχυμεταφορών, οι οποίες δεν ανταποκρίθηκαν στη μεγάλη ζήτηση των τελευταίων ετών, καταγράφει η δειγματοληπτική έρευνα που πραγματοποίησε η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας, στο πλαίσιο της προστασίας του καταναλωτή.

Γιατί οι σταθμοί θα αποτελέσουν παρελθόν

Πρόταση για τη δημιουργία Ευρωπαϊκού Ταμείου για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από τις υψηλές τιμές φυσικού αερίου, κατέθεσε ο υπουργός

Επιχείρηση ώστε να ασκηθεί πίεση και να ανοίξουν τα ελληνικά σύνορα σε πρόσφυγες και μετανάστες χαρακτήρισε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης το περιστατικό με τους 38 αιτούντες άσυλο που εντοπίστηκαν σε νησίδα στον Εβρο τον Δεκαπενταύγουστο.

Στο Υπουργικό Συμβούλιο της Διεθνούς Διάσκεψης Φυσικού Αερίου στο Βουκουρέστι (Romanian International Gas Conference - RIGG 2022), που διοργάνωσε ο Ρουμάνος Υπουργός Ενέργειας, Virgil Popescu, συμμετείχε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας.


Δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν οι πολίτες

Το τελευταίο αντίο στην ηθοποιό Μάρθα Καραγιάννη είπαν το μεσημέρι της Τετάρτης φίλοι και καλλιτέχνες και συνεργάτες.

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός θέτει νέες προκλήσεις για τους εργαζομένους

Απάντηση στις προκλήσεις της Άγκυρας έδωσε το υπουργείο Εξωτερικών, το οποίο ζητάει από την Τουρκία να μην εμπλέκεται στις εσωτερικές υποθέσεις της Ελλάδας, με αφορμή ανακοίνωση της Άγκυρας για την «τουρκική μεινότητα» της Θράκης.

Συνολικά 95,4 εκατομμύρια άνθρωποι στην Ε.Ε., ήτοι το 21,7% του πληθυσμού, διέτρεχαν κίνδυνο φτώχειας ή κοινωνικού αποκλεισμού το 2021.

Γραφεία, σχολεία και νοσοκομεία εντάσσονται κατά προτεραιότητα στο πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης κτιρίων του Δημοσίου "Ηλέκτρα" που "τρέχει" από χθες Δευτέρα, με στόχο την μείωση της κατανάλωσης ενέργειας τουλάχιστον κατά 30%.

«Φωτιά» στις τσέπες των εργαζομένων έχει βάλει το υψηλό ενεργειακό κόστος.

Μετά από σύσκεψη του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου με τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίας Τάξεως Μιχαήλ Καραμαλάκη και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Σκούμα, αποφασίστηκε η ίδρυση 12 νέων Γραφείων Ενδοοικογενειακής Βίας της Ελληνικής Αστυνομίας.

Την "ακτινογραφία" και το προφίλ των μεγαλύτερων αγορών του εξωτερικού για τον ελληνικό τουρισμό, δηλαδή της Γερμανίας, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γαλλίας, των ΗΠΑ και της Ιταλίας, περιλαμβάνει νέα μελέτη του Ινστιτούτου του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Μόλις 221 φορείς, από τους 2.495, έχουν λάβει μέτρα εξοικονόμησης ενέργειας