Προκαταβολή για την επικουρική σύνταξη, επιταγή ακρίβειας, μπόνους προσωπικής διαφοράς και market pass

Σε συνέντευξη Τύπου της ΓΣΕΕ στο Ηράκλειο ανακοινώθηκε η πρόταση για κατώτατο μισθό στα 826 ευρώ.

Σκεπασμένο με την ελληνική σημαία το φέρετρο - Συγκλόνισαν οι επικήδειοι των γονιών του

Το αργότερο στα μέσα Φεβρουαρίου αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων για το market pass.

Νεκρός είναι και ο κυβερνήτης του Φάντομ της Πολεμικής Αεροπορίας, που κατέπεσε το πρωί της Δευτέρας στο Ιόνιο, περίπου 10 ναυτικά μίλια νότια του Κατάκολου, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας.

Συνολικά 125.000 νέοι δικαιούχοι κληρώθηκαν κι αποκτούν άμεσα την ψηφιακή κάρτα του Προγράμματος «Τουρισμός για όλους» του υπουργείου Τουρισμού.

Δεν  ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες των καταναλωτών για την αντιμετώπιση της ακρίβειας στα βασικά αγαθά. το καλάθι του νοικοκυριού, σύμφωνα με έρευνα της Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ.

Χαμηλότερο πληθωρισµό τροφίμων από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο, αλλά μεγαλύτερες ανατιμήσεις σε τρόφιμα στα οποία η Ελλάδα είναι αυτάρκης δείχνουν τα στοιχεία της Eurostat.

Αλλαγές φέρνει στις σιδηροδρομικές μεταφορές ο νέος οδηγός δικαιωμάτων των επιβατών σε περιπτώσεις ακυρώσεων ή ματαιώσεων των ταξιδιών τους, ο οποίος και  θα τεθεί σε ισχύ τον Ιούνιο του 2023.

Αντιεμβολιαστές ψάχνουν για αίμα, αλλά και μητρικό γάλα και σπέρμα ανεμβολίαστων

Χωρίς υποχρέωση αγορών θα δοθεί το Market Pass (κάρτα αγορών), σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκο Παπαθανάση.
Πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης (dentist pass) για τη δωρεάν προληπτική οδοντιατρική φροντίδα παιδιών από 6 ως 12 ετών προσφέρονται για πρώτη φορά στη χώρα μας με  νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας που κατατέθηκε προχθες αργά το βράδυ στη Βουλή.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου του βρέφους στη Βέροια.

Τι πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές.

Τι ισχύει με τις απουσίες

Την αντίδραση των ηθοποιών έχει προκαλέσει η έκδοση προεδρικού διατάγματος που εξισώνει τα πτυχία των αποφοίτων των δραματικών σχολών με τα απολυτήρια λυκείου.
Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη η πρώτη μεγάλη ετήσια, δημόσια, κλήρωση φορολοταρίας με την οποία 12 τυχεροί φορολογούμενοι θα λάβουν από 100.000 ευρώ ο καθένας, όπως ανακοινώθηκε από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).
Υπεγράφη η απόφαση για την παράταση της προθεσμίας για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας και για τη θέση των οχημάτων σε εκούσια ακινησία έως τις 28 Φεβρουαρίου 2023. 
Η ηλεκτρονική πλατφόρμα για το επίδομα παιδιού-Α21 έχει ανοίξει από το πρωί της Τρίτης και θα παραμείνει διαθέσιμη για τους δικαιούχους έως και τις 15/1/2023, στις 23:59.
Μπαράζ πληρωμών σχεδόν του μισού πληθυσμού της χώρας "τρέχει” από προχθές, καθώς το Υπουργείο Εργασίας και εποπτευόμενοι φορείς του (e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ, ΟΠΕΚΑ) καταβάλλουν σειρά τακτικών και έκτακτων παροχών.