Έκπτωση στην εφάπαξ εξόφληση του φόρου τον Αύγουστο - Ανοίγει και το Fuel Pass 2

Συνεχίζεται το κύμα φυγής από τις ρυθμίσεις ασφαλιστικών οφειλών υπό το βάρος των συνεπειών της ενεργειακής κρίσης.

Κοντά στα 50 λεπτά ανά κιλοβατώρα

Στα 15-17 λεπτά ανά κιλοβατώρα αναμένεται να διαμορφωθούν οι τελικές τιμές καταναλωτή για την ηλεκτρική ενέργεια τον Αύγουστο, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις για τις επιδοτήσεις στο ρεύμα που έκανε το μεσημέρι ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας.

Αφορά 97.000 κόκκινα δάνεια, αξίας 13,9 δισ. ευρώ, που άφησαν πίσω τους οι τράπεζες που έκλεισαν

Δεκατρία χρόνια δουλειάς για 100 τετραγωνικά

Πληρώθηκε ο μισός ΕΝΦΙΑ

Με νομοθετική διάταξη του Υπουργείου Οικονομικών, παρατείνεται η προθεσμία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων έως τις 30 Αυγούστου 2022.

Πολύ πιθανό και παράλληλα υψηλού κινδύνου για το ηλεκτρικό σύστημα της χώρας, αξιολογεί η ΡΑΕ το σενάριο της πλήρους διακοπής του ρωσικού αερίου για τον ερχόμενο χειμώνα.

Αναστέλλεται στο παρά πέντε η έκδοση της λίστας με τους οφειλέτες σε Tαμεία και δημόσιο.

Ουσιαστικά αμετάβλητοι παρέμειναν οι όροι και τα κριτήρια χορήγησης δανείων στο β΄ τρίμηνο του 2022, σύμφωνα με έρευνα της Τράπεζα της Ελλάδος.
Ανήλθαν σε 4,117 δισ., αυξημένα κατά 799 εκατ. έναντι του στόχου
Δυσεπίλυτο παζλ παραμένει το θέμα της επιστροφής ή όχι των «αναδρομικών» σε εκατοντάδες χιλιάδες συνταξιούχους, ακόμη και μετά την πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.

 Τα τέσσερα μέτρα για να βγει ο χειμώνας

«Τείχος» από το ΥΠΟΙΚ στις πιέσεις της αγοράς για να δοθεί παράταση πέραν της 29ης Ιουλίου

Ποιες δαπάνες μειώνουν οι καταναλωτές

Ραντεβού τον Σεπτέμβριο δίνει η εφορία για πλειστηριασμούς ακινήτων οφειλετών του ελληνικού δημοσίου.

Με αργούς ρυθμούς προχωρεί η διαδικασία του εξωδικαστικού μηχανισμού, μέσω του οποίου έχουν ολοκληρωθεί μέχρι σήμερα μόλις 400 υποθέσεις ρύθμισης οφειλών.

Η απορρόφηση των πόρων του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» υπερβαίνει το 1,2 δισ. ευρώ, ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Θόδωρος Σκυλακάκης, μιλώντας σε ειδική εκδήλωση για τα οφέλη του συγκεκριμένου αναπτυξιακού εργαλείου.

Τέλος στη φρενίτιδα που προκαλούν οι διάσπαρτοι νόμοι, εγκύκλιοι και αποφάσεις επιχειρεί να βάλει το υπουργείο Οικονομικών, κωδικοποιώντας τη φορολογική νομοθεσία.