Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση μετά τα Τέμπη, στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» τού Σταύρου Θεοδωράκη, για την τηλεόραση του Alpha.

Στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Ζαχαριάδη απάντησε ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, αναφορικά με τον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, τονίζοντας ότι υπουργείο δεν είχε καμία ανάμιξη στον διαγωνισμό.

Με αύξηση κατά 9,4%

Κατατέθηκε στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών το οποίο περιλαμβάνει σειρά ρυθμίσεων φορολογικού και τελωνειακού χαρακτήρα.

"Το Κυπριακό είναι διαρκές μέλημα και κορυφαία εθνική προτεραιότητα της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής" τόνισε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου υποδεχόμενη στο Προεδρικό Μέγαρο τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη,

Νέα παρέμβαση πραγματοποίησε ο πρωθυπουργός, με αφορμή την εθνική τραγωδία στα Τέμπη.

Σε μέτρα στήριξης και αρωγής συγγενών θυμάτων, τραυματιών και επιβαινόντων στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών προχωράνε τα υπουργεία Οικονομικών, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Υγείας, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών μέσα από κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν.

Συνάντηση με τα σωματεία εργαζομένων στους σιδηρόδρομους είχε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να συζητήσει μαζί τους για τις συνθήκες του δυστυχήματος στα Τέμπη,

Με τη μέγιστη ταχύτητα η έρευνα

Τα μηνύματα προς τους υπουργούς

Κανόνες στους δήμους που ακολουθούν ο καθένας τη δική του πολιτική, ταλαιπωρώντας τους πολίτες, βάζει διάταξη του Υπουργείου Εσωτερικών που κατατέθηκε στη Βουλή για τη βεβαίωση ΤΑΠ.

Στόχος η επανεκκίνηση έως το τέλος του μήνα

Εντολή για κατεπείγουσα έρευνα προκειμένου να εξετασθούν οι όροι και οι προϋποθέσεις που χορηγήθηκε αναρρωτική άδεια στον προϊστάμενο του σταθμάρχη, αμέσως μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, έδωσε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

-Στη γραμμή της ταχείας διαλεύκανσης θα κινηθεί η κυβέρνηση
-Αντίρροπες εισηγήσεις για τον χρόνο των εκλογών

Σφοδρή αντιπαράθεση έχει ξεσπάσει μεταξύ Κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ για την τοποθέτηση του μοιραίου σταθμάρχη στο συγκεκριμένο πόστο, στη Λάρισα.

Σε καμία συζήτηση πολιτικού περιεχομένου, όπως είναι για παράδειγμα ο χρόνος των εκλογών και η διαχείριση της επόμενης μέρας, μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία της έρευνας και να γίνουν οι κηδείες των πολιτών που έχασαν άδικα τη ζωή τους, δεν μπαίνει το Μέγαρο Μαξίμου.

Την ηγεσία του υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών, στον απόηχο της τραγωδίας στα Τέμπη, ανέλαβε και επίσημα ο Γιώργος Γεραπετρίτης από τον Κώστα Αχ. Καραμανλή, ο οποίος δήλωσε την παραίτησή του.

Η περίθαλψη των τραυματιών και η υποστήριξη των οικογενειών τους  καθώς και η διερεύνηση των ευθυνών και των αιτιών του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη είναι είναι οι προτεραιότητες της κυβέρνησης, αυτή την στιγμή.

Στο σημείο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη βρέθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ας αναλογιστούν ποιοι ανήγαγαν τον «πολακισμό» σε κεντρική γραμμή