Κάλεσμα για τις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και σκληρή κριτική στην κυβέρνηση

«Ο κάθε πολίτης ανεξαιρέτως αποκτά πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας από γιατρό που ο ίδιος επιλέγει, στον τόπο του, στο σπίτι του και δωρεάν.

Δηλώσεις έκανε χθες ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας κατά τις οποίες γνωστοποίησε ότι ξεκινούν άμεσα εργασίες ανακατασκευής του «Δέλτα» Καρδίτσας.

«Οι τοπικοί φορείς ενώσαμε τις δυνάμεις μας για να πραγματοποιηθεί η 29η Πολιτιστική Συνάντηση Παιδιών στην Καρδίτσα και στο Μουζάκι.

Υπογράφτηκε στο Δημαρχείο Δ. Μουζακίου, από το Δήμαρχο κ. Θεοφάνη Στάθη και την ανάδοχο εργολήπτρια κ. Μάρθα Δαλαμάγκα, σύμβαση εκτέλεσης εργασιών ασφαλτοστρώσεων και τσιμεντοστρώσεων στην Τοπική Κοινότητα Δρακότρυπας.

Στις 15 Απριλίου ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κ. Αγοραστός υπέγραψε την έγκριση της τροποποίησης του ρυμοτομικού σχεδίου στο Ο.Τ. 53 του Μουζακίου εμβαδού 2.678,52 τ.μ. όπου θα χωροθετηθεί το νέο Κέντρο Υγείας για αλλαγή των χρήσεων γης από «Γενική Κατοικία» σε «Κοινωφελείς Λειτουργίες - Κέντρο Υγείας».

 Πρόταση κατέθεσε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός με τη μορφή ερώτησης μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου σε συνεργασία με συναδέλφους Βουλευτές

Διαμόρφωση και φύτευση στα παρτέρια της κεντρικής πλατείας της Καρδίτσας

Ο ανάδοχος του έργου ήδη έχει ξεκινήσει τις εργασίες κατασκευής αρχικά με την κατασκευή των απαραίτητων υποβάσεων.

Ο Δήμος Καρδίτσας και ο ΔΟΠΑΚ με τη συνεργασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας- Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας και τη συνεργασία των Αθλητικών Συλλόγων Καρδίτσας, ''Φωκιανός'', ''Ωρίων'' και Σύλλογο Δρομέων Καρδίτσας, διοργανώνουν λαϊκό αγώνα δρόμου 10 χλμ, 5 χλμ και 1000μ. για παιδιά έως 12 ετών.

 Η υπάλληλος του Κέντρου Υγείας στον Παλαμά ζητά να ακυρωθεί η απόλυσή της ως παράνομη και αντισυνταγματική - Υποστηρίζει ότι το έκανε δωρεάν για να μη χάσουν την δουλειά τους και ότι τα κίνητρά της ήταν αλτρουιστικά
Υπεγράφη μεταξύ της Intrakat και της ΕΡΓΟΣΕ ΑΕ η σύμβαση του έργου «Κατασκευή ηλεκτροκίνησης, σηματοδότησης – τηλεδιοίκησης, τηλεπικοινωνιών και συστήματος ETCS L1 στην υφιστάμενη μονή σιδηροδρομική γραμμή Λάρισα - Βόλος με αναβάθμιση της σιδηροδρομικής γραμμής στο τμήμα Σ.Σ. Λατομείου – ΒΙΠΕ – Βόλος» ύψους 42,4 εκατ. ευρώ πλέον ΦΠΑ.
Τη δυνατότητα να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιρειών που αναζητούν προσωπικό θα έχουν όσοι αναζητούν εργασία την 5η «Ημέρα Καριέρας» που θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα, το Σάββατο 14 Μαΐου 2022 στο ξενοδοχείο Grecotel Larissa Imperial (Λεωφόρος Φαρσάλων 182), από τις 10:00 έως τις 18:00.

Έπεσαν οι υπογραφές την Μ. Τρίτη για τη σύμβαση του έργου "ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ" στο Δήμο Αργιθέας συνολικού προϋπολογισμού 229.100,00 ευρώ.

 
 Θρήνος επικρατεί στη Ματαράγκα καθώς το βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό ότι ο 16χρονος που είχε τραυματιστεί σοβαρότατα σε τροχαίο με μηχανάκι έφυγε από τη ζωή.

Με μεγάλη χαρά το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Μουζακίου (Κ.Δ.Α.Π.) ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Περιφέρειας και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας - ΤΕΦΑΑ Τρικάλων για συμμετοχή στη δράση που διοργανώθηκε στα πλαίσια της 14ης Παγκόσμιας ημέρας αυτισμού.

Συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργο Γεωργαντά πραγματοποίησε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε αντιπροσωπεία των μελών του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Προέδρων Τοπικών και Δημοτικών Κοινοτήτων με τον Δήμαρχο Καρδίτσας κ. Βασίλη Τσιάκο για να συζητηθούν διάφορα ζητήματα που απασχολούν τους Προέδρους των Κοινοτήτων.

του Ξυλομένου Κωνσταντίνου

Διπλ. Πολιτικού Μηχανικού Α.Π.Θ., MSc – Ανεξάρτητου Δημοτικού συμβούλου πρ. Αντιδημάρχου Καρδίτσας