Υπόμνημα με το οποίο ζητά την αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματος σε παραγωγούς του νομού Λάρισας,

Συνεδριάζει το Σάββατο στον Παλαμά η Πανελλαδική Επιτροπή των μπλόκων

Νέα αντιολισθητική άσφαλτος τοποθετήθηκε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνολικό 1,1 χλμ στην ε.ο. Λάρισας – Καρδίτσας στην περιοχή της Συκεώνας.

Μέχρι την άνοιξη αναμένεται να ολοκληρωθεί η εισαγγελική έρευνα για τον 73χρονο γιατρό από τον Βόλο που χορηγούσε στους ασθενείς με κορωνοϊό συνταγές με αντιβιοτικά, ενώ τους έλεγε ότι αν πάνε στο νοσοκομείο, θα πεθάνουν.

Συνάντηση του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργου Κωτσού με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη

Το πάνελ για την Δικαιοσύνη ως πυλώνα βιώσιμης ανάπτυξης έδωσε το πρώτο στίγμα της δεύτερης ημέρας του 33rd Greek Economic Summit.

14 εκατομμύρια ευρώ ο Νομός Καρδίτσας

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Για ένα ακόμη χρόνο παρατείνεται η συνέχιση της λειτουργίας του ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ στο Βόλο και του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ στη Λάρισα, μετά τη συμφωνία χρηματοδότησης των δύο κέντρων από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Κ.Τ. Πιστώσεις για πέντε κόμβους στην Ε.Ο. Καρδίτσας – Λάρισας και στο Μουζάκι

Δεκτή έγινε η παρέμβαση του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργου Κωτσού στο Σ/Ν του Υπουργείου Υγείας

Παρατείνεται μέχρι τον Οκτώβριο του 2023 η χρηματοδότηση της Περιφέρειας Θεσσαλίας για τη συνέχιση της λειτουργίας του ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ στο Βόλο και του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ στη Λάρισα.

Ολοκληρώνεται άμεσα η οδός Α. Παπανδρεου – Ασφαλτόστρωση και στην Ηρώων Πολυτεχνείου

Σφοδρή σύγκρουση μικρού φορτηγού με αγελάδα, σημειώθηκε λίγο πριν τις 20:00 το βράδυ της Τρίτης (15/11) στην εθνική οδό Λαμίας – Καρδίτσας, στο ύψος του κόμβου Σμοκόβου.

 8 συλλήψεις, δύο τραυματίες αστυνομικοί

Η πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος «Νταντάδες της Γειτονιάς» του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων επεκτείνεται σε 28 ακόμη Δήμους της χώρας, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται και ο Δήμος Καρδίτσας.

Η 28η Οκτωβρίου είναι ημέρα ιστορικής μνήμης, ημέρα που γράφτηκε ένα από τα σημαντικότερα κεφάλαια της νεότερης ελληνικής ιστορίας.

Η 28η Οκτωβρίου αποτελεί σημείο αναφοράς για τον απανταχού Ελληνισμό.

Συμπολίτισσες και συμπολίτες,

Η 28η Οκτωβρίου, παραμένει πάντα στην ιστορία του έθνους μας, ως ημέρα μνήμης και υπερηφάνειας.

Τιμούμε σήμερα την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.