Τραγικό τέλος στη ζωή του έδωσε ένας 53χρονος, ο οποίος πήδηξε από την ταράτσα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λάρισας, στο οποίο νοσηλευόταν.

Χαροπαλεύει ο 56χρονος

Στην Παθολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας νοσηλεύεται ένας 76χρονος ο οποίος έχει προσβληθεί από τον ιό του Δυτικού Νείλου.

Πέντε νέα κτίρια Αστυνομικών Διευθύνσεων συνολικού προϋπολογισμού 50 εκατομμυρίων ευρώ ενέκρινε η Διυπουργική Επιτροπή ΣΔΙΤ

Δήλωση του Υπουργού Δικαιοσύνης και Βουλευτή Καρδίτσας της ΝΔ για την κατασκευή του νέου Αστυνομικού Μεγάρου Καρδίτσας

ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 14/07/2022 ΕΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 20/07/2022

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες διάφορες παρεμβάσεις βελτίωσης και αποκατάστασης ζημιών από τον κυκλώνα «Ιανό» και άλλα ακραία καιρικά φαινόμενα σε δρόμους Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Μουζακίου.

Καυστική και εύστοχη η ομιλία στην Βουλή, της Βουλευτή, κ. Ασημίνας Σκόνδρα, σχετικά με το μεταναστευτικό.

Β. Τσιάκος: Με την πρόταση πετυχαίνουμε εξοικονόμηση χρημάτων και μεγάλο περιβαλλοντικό όφελος

Παρεμβάσεις εξωραϊσμού, διαμόρφωσης χώρων και τοποθέτησης νέου εξοπλισμού, πραγματοποιήθηκαν στο Νηπιαγωγείο της Τοπικής Κοινότητας Λαζαρίνας από το Δήμο Μουζακίου σε συνεργασία με τη Σχολική Επιτροπή, υπό την καθοδήγηση του Δημάρχου κ. Θεοφάνη Στάθη.

Εθιμοτυπικό και ενημερωτικό χαρακτήρα είχε η συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Καρδίτσας Κωστή Νούσιου με το Δ.Σ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αργιθεάτικων Συλλόγων.

Σε μια συμβολική και αξιέπαινη κίνηση προχώρησε χθες 5 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, η Βουλευτής κ. Ασημίνα Σκόνδρα. Επισκέφθηκε το Βοτανικό κήπο Νεοχωρίου, και με την «βοήθεια» παιδιών, φύτεψαν δέντρα στον περιβάλλοντα χώρο του Κήπου.

Χωρίς εφημερεύοντα ακτινολόγο το Σαββατοκύριακο το νοσηλευτικό ίδρυμα

Δωρεά βιβλίων για τη Βιβλιοθήκη του Δημοτικού Σχολείου Ανθηρού και του Δήμου Αργιθέας από την οικογένεια Αλεξάνδρου Χριστοφόρου Τσαντούλα εις μνήμη Χριστοφόρου και Ερρικέτης Τσαντούλα.

Παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες, νομείς, επικαρπωτές καιμισθωτέςτων οικοπέδων και λοιπών ακάλυπτων χώρων, που βρίσκονται εντός των κοινοτήτων του Δήμου,όπως προβούν σε εργασίεςκαθαρισμούτων χώρων τους και στην απομάκρυνση και τοποθέτηση των χόρτων σε σημείο που θα υποδειχτεί από την υπηρεσία του Δήμου, για την αποτροπή του κινδύνου πρόκλησης πυρκαγιάς.

Παρουσιάστηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 4 Ιουνίου 2022 το βιβλίο-λεύκωμα της Βασιλικής Κοζιού-Κολοφωτιά, που αναφέρεται στην καταγραφή και ανάδειξη της αγροτικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της Καρδίτσας.

 

Αμείωτο συνεχίζεται το ενδιαφέρον από υπερσύγχρονες βιομηχανικές μονάδες που δραστηριοποιούνται στις περιοχές Αδείας της ΕΔΑ ΘΕΣΣ για τη μετάβασή τους στη χρήση του φυσικού αερίου.

Πρόσφατα, κατ’ εντολήν του Δημάρχου Δ. Μουζακίου κ. Θεοφάνη Στάθη, ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας κ. Γιώργος Φούντας κατέθεσε στο Αστυνομικό Τμήμα Μουζακίου μήνυση κατ’ αγνώστων, διότι σε εξοχική τοποθεσία της Επισκοπής βρέθηκαν πεταμένες πλάκες αμιάντου.

Επόμενη οδός που θα ασφαλτοστρωθεί θα είναι η Σαμαροπούλου