Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες διάφορες παρεμβάσεις βελτίωσης και αποκατάστασης ζημιών από τον κυκλώνα «Ιανό» και άλλα ακραία καιρικά φαινόμενα σε δρόμους Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Μουζακίου.

Ειδικότερα, όπως μας ενημέρωσε ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας του Πολίτη κ. Γιώργος Φούντας, εργασίες με μηχανήματα έγιναν σε Ελληνόπυργο, Άγιο Ακάκιο, Αμυγδαλή, Οξυά, Αγναντερό και έπεται συνέχεια σε άλλες περιοχές του Δήμου.

Βελτίωση δρόμοι Δήμος Μουζακίου 1

Βελτίωση δρόμοι Δήμος Μουζακίου 2

Βελτίωση δρόμοι Δήμος Μουζακίου 3

Παράλληλα, εκτελούνται διανοίξεις σε αγροτικές και δασικές εκτάσεις καθώς επίσης και ασφαλτοστρώσεις σε διάφορα οδικά τμήματα με εντατικούς ρυθμούς, αφού ο καιρός αυτήν την περίοδο είναι καλός και επιτρέπει να γίνονται σχετικά έργα με το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Το πρόγραμμα αποκαταστάσεων και ασφαλτοστρώσεων του Δήμου είναι αρκετά μεγάλο, καθώς τα σημεία που επιδεινώθηκε η κατάσταση τον περασμένο χειμώνα είναι πάρα πολλά και αποτελεί επιδίωξη της Διοίκησης να αντιμετωπίσει όσο το δυνατόν περισσότερες ζημιές προς όφελος φυσικά των κατοίκων, αλλά και να προσελκύσει έτσι περισσότερους επισκέπτες τους καλοκαιρινούς μήνες σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα.

Φ.Κ.